logo_beauty9

ELEGANTE Bodyshaping Elektrostimulering

Ord. pris: 
5 520 kr
Pris:
4 720 kr
Exkl. moms
Art.nr:
148161
Du sparar: 
800 kr (14%)
Antal:
Kommentar till butiken:
Pris inkl. Frakt
Leveranstid: 5-7 dagar

Den professionella elektrostimuleringsanordningen Elegante T9116 stödjer processen för kroppsformning. Den erbjuder ett brett utbud av funktioner, inklusive de som är dedikerade till viktminskning, kroppsformning, bröstförstoring och sjukgymnastik. Med exakt punktstimulering kan användare snabbt uppnå önskade viktminskningsresultat. Elektrisk stimulering använder växelström, vilket effektivt stimulerar musklerna att anstränga sig, vilket kan forma figuren och göra den smalare. Denna professionella enhet blir en idealisk lösning för skönhetssalonger, utökar utbudet av behandlingar och ger kunderna en omfattande vård av sin figur.

Enkel kontrollpanel

LCD-displayen möjliggör exakt övervakning och kontinuerlig justering av de individuella behandlingsparametrarna
  På skärmen kan du övervaka behandlingens varaktighet, ställa in pauser och justera intensiteten för varje elektrod, vilket ger dig full kontroll över den terapeutiska processen. Enheten har utformats ergonomiskt och dess intuitiva skärm gör att du enkelt kan justera intensiteten på elektrostimuleringen. Dessutom ökar en praktisk hylla av transparent plast för elektroder användarvänligheten för enheten.

En effektiv metod för kroppsformning

Den innovativa enheten baserad på elektrisk stimulering minskar inte bara effektivt fett i kroppen, särskilt i buken, utan stimulerar också processen att forma kroppen. Med elektrostimuleringsbehandlingar kan du korrigera formen på dina bröst, lår eller höfter. Tack vare exakt punktstimulering reglerar enheten lymfflödet, stödjer elimineringen av gifter från kroppen, förbättrar mikrocirkulationen och stimulerar ämnesomsättningen. Dessutom kan det vara ett effektivt stöd under rehabilitering och sjukgymnastik, speciellt vid besvär som lumbosakral smärta, reumatiska sjukdomar eller efter skador. En heltäckande lösning baserad på elektrisk stimulering hjälper till att behålla drömfiguren även efter att ha tappat onödiga kilo. Vid elektrostimuleringsbehandlingar reduceras en betydande andel fettceller och huden blir fastare och mer elastisk. Elektrisk stimulering som en typ av passiv träning gör det möjligt att förbättra förmågan till muskelkontraktion och stimulering genom att öka fibrernas volym, styrka och elasticitet. Behandlingarna leder också till en betydande minskning av vätske- och fettretention samt muskelspänningar.


Modern design och funktionalitet

En enhet som kännetecknas av en innovativ och modern design som inte bara sticker ut för sin estetik, utan också säkerställer en hög funktionalitet. Den noggranna designen ser stilig ut, men utrustningen möter också kundernas praktiska behov och erbjuder bekvämlighet och mångsidighet vid användning. Halkfria element på botten av enhetens bas säkerställer stabilitet under användning. Materialen som används gör enheten hållbar och lätt att hålla ren.

Data:
Effekt: 30W
Spänning: 220V
Garanti: 12 månader
Förpackningsmått: 61x45,5x26 cm