logo_beauty9

6 i 1 Multifunktions Kosmetikenhet

Pris:
2 720 kr
Exkl. moms
Art.nr:
beBR-1898
Antal:
Kommentar till butiken:
Pris inkl. Frakt
Leveranstid: 6-8 dagar
6-i-1 skönhetsapparat som utför upp till 6 avancerade vård- och terapibehandlingar.

6 behandlingar:

Funktioner:

    ultraljud - ultraljud,
    högfrekvent elektroterapi,
    Vakuum,
    spray,
    stärkande byst,
    ta bort mörka fläckar.

 

1. Ultraljud - Ultraljud:
Den använder fenomenet en akustisk våg. Det förbättrar blodcirkulationen i huden, används i anticelluliter, behandling av hudbristningar, neuralgi och köldskador. Det tillåter penetrering av närande, återfuktande, regenererande och syresatta preparat in i de djupare lagren av huden.

2. Högfrekvent elektroterapi:
Den låter dig utföra elektromassage med hjälp av d'Arsonvals strömmar.
Gnistor som uppstår när glaselektroden kommer i kontakt med huden har en stimulerande effekt på hud och subkutan vävnad, muskler och indirekt på inre organ, och ozon som genereras under behandlingen har en bakteriedödande effekt. Verkan av elektriska laddningar orsakar vidgning av blodkärlen i huden, accelererar ämnesomsättningen, vilket är en viktig faktor för att öka absorptionen av näringsämnen och medicinska ämnen som ingår i kosmetiska preparat.

3. Vakuum:
Vakuum (sug) används för vakuummassage för att säkerställa bättre blodflöde till hudens yta och en övergripande förbättring av blodflödet till behandlingsområdet, och används även för att stänga porer och ta bort cellulära hudfel. Hjälpsam vid djuprengöring av huden.

4. Sprayning:
Kan användas för att spraya vätskor som tonics, vatten eller doftande oljor eller andra kosmetiska preparat (t.ex. spraygarvpreparat) och för att fukta genom kallsprutning.

5. Byst uppstramande:
Rytmisk sugmassage som används i bland annat bröstförstoring och uppstramande behandlingar. Massage fungerar på både vävnader och muskler. Enheten suger och släpper de behandlade delarna av kroppen och utsätter dem för intensiv gymnastik som avsevärt förbättrar mikrocirkulationen. Denna behandling förbättrar bröstens fasthet och tar bort bristningar.

6. Ta bort mörka fläckar:
Stänger blodkärlen och tar bort pigmentförändringar och utväxter med högfrekvent ström.


Tekniska specifikationer:
Strömförsörjning: 110 / 220V
Enhetens mått: 38x29x13cm,
Vikt: 7 kg
Förpackningsmått: 45x33x26cm,