logo_beauty9

COLOR ANGEL Frisörstol med Tray FÄRGVAL

Pris:
6 320 kr
Exkl. moms
Art.nr:
PNcolor angel comfort 96CA.103
Typ:
COLOR ANGEL Frisörstol med Tray
Antal:
Kommentar till butiken:
Pris inkl. Frakt
Leveranstid: ca. 4 veckor


Produktinformation:

Color Angel-Special Tray med Sitt möjliggör exakt arbete på håret som är fördelat över en tråd runt en speciellt profilerad spets. Detta gör att du kan titta på alla trådar samtidigt medan du bleker, färgar eller markerar etc. Det är ett 2000-talsverktyg designat av en frisör för frisörer. Ett verktyg för artister som inte gillar de tidigare begränsningarna när de arbetar med alla frihandstekniker.

Den speciella och patenterade formen på brickan har utformats för att hjälpa frisörer i deras arbete så mycket som möjligt, vilket underlättar tillgången till de djupare delarna av våra kunders hår och huvud. Det intrikat konturerade livstycket gör att stylisten kan arbeta i hela hårets längd utan hinder. Från rötterna till ändarna. Profiler på ytan säkerställer säkert arbete, en tråd i taget, att lägga trådarna åt sidan och ha full kontroll över behandlingar. Strängarna vidrör inte varandra efter applicering av färgemulsionen. Detta förhindrar oönskade effekter, dvs fläckar etc.

Med den speciella surfplattan kan du skapa många olika färgkombinationer, du kan måla, ljusa upp och minimera färger samtidigt. Du har alltid kontroll över hela processen som du har utformat för dig själv.

COLOR ANGEL-sitsen är oumbärlig för färgning och ljusning, men visar sig vara till stor hjälp vid underhåll. Många nya varianter av tekniker för att arbeta med långt hår skapas endast tack vare denna enhet.

COMFORT-versionen är ett stationärt tillval.
Produktfördelar:

    bekväm sits - klädselfärg för att välja klädseltyp:Välj färg
    en bred, formsydd, vit bänkskiva
    europeisk produkt,
    100% äkta
Vår färgtablett för långt hår har utvecklats av passion för att färga och vårda långt hår. Designad av proffs för proffs, speciellt för att lyfta ditt vardagsrum till himmelska höjder. Gå djupare och utforska möjligheterna med Color Angel!

Utan ansträngning. Utan komplikationer.

Ren glädje och tillfredsställelse i att färga långt hår.

Vår färgbricka för långt hår skapades av passion för att färga och konditionera långt hår. Designad av proffs för proffs, speciellt för att lyfta ditt vardagsrum till himmelska höjder. Gå djupare och utforska möjligheterna med Color Angel!

Utan ansträngning. Utan komplikationer.

Ren glädje och tillfredsställelse i att färga långt hår.

Mode och marknad främjar alltid långt hår, eftersom trenden har varit inte på något satt slagit nästan i stylisters salonger. Betjäningen av kunder med längd hår lämnar mycket övrigt att önska. Långvariga färgnings- och vårdaktiviteter, krångliga procedurer, svårigheter att uppnå önskat resultat. Det är rätt för kunder eller frisörer. Den vanliga försäljningen är, ansiktsmasken och möblerna och strukturen är tänkt att vara ljus ju längre håret är.

Med COLOR ANGEL kan du göra det för en kund med en längd på minst 40 %. Det är i en revolution när väggarna är långa och min ficka är lång.


Vänligen meddela oss vilken Tygfärg du välja:
Det gula på produktbilden är "Color Exclusive", fråga efter
priset