logo_beauty9

Bords Lampa Arbetslampa GLOW

Pris:
992 kr
Exkl. moms
Art.nr:
148029
Typ:
Nagelbords Lampa GLOW
Antal:
Kommentar till butiken:
Pris inkl. Frakt
Leveranstid: 5-7 dagar

Skuggfri kosmetisk bordslampa

Behandlingslampan GLOW Arche II med sin unika bågform ger utmärkt belysning av behandlingsområdet för exakta tjänster som nagelstyling. Den är idealisk för specialiserade metoder där rätt ljus har en betydande inverkan på kvaliteten på de behandlingar som utförs. Detta är särskilt viktigt för manikyrtjänster samt ögonfransförlängning, tatueringar eller permanent makeup. Det kommer också att vara användbart vid fotografering eller videoinspelning med hjälp av tjänsternas effekter.

Bågformat huvud för bättre belysning

Den karakteristiska formen på lamphuvudet är inte bara en intressant designfunktion, utan erbjuder också hög funktionalitet. Det breda, lätt böjda profilhuvudet med 582 LED-lampor säkerställer en skuggfri belysning av behandlingsområdet och säkerställer en hög komfort under tjänsten. Det är också bra för att fotografera effekter genom att markera dem tydligt. Panelens mjölkiga, halvtransparenta yta sprider ljuset effektivt så att lampan inte bländar. Rätt parametrar och möjligheten att justera ljusintensiteten säkerställer utmärkt färgåtergivning och därför en trötthetsfri användning av lampan, även under långa arbetstider.
Ljusintensiteten kan justeras kontinuerligt med fjärrkontrollen som är ansluten till strömkabeln. Denna justerbarhet möjliggör exakt belysning av behandlingsområdet när som helst. Detta ger omfattande möjligheter att anpassa belysningen till individuella behov och den service som utförs. Detta förbättrar effektiviteten och noggrannheten i arbetet utan att orsaka ansträngda ögon.Funktionalitet och original design

Den enkla formen och den unika, minimalistiska designen i klassiskt vitt imponerar i alla miljöer. Det specifika utseendet och formen ger den en okonventionell karaktär, samtidigt som ljusintensitetens justerbarhet gör arbetet mer effektivt. Stabila baselement med halkfri yta möjliggör enkel och stabil placering av belysningen på arbetsplatsen. Användningen av plast- och metallelement gör enheten hållbar och lätt att hålla ren.

De exakta måtten finns på bilden.
Ingår i leveransen: lampa, två baselement, strömförsörjning, instruktioner, monteringssats, handskar.

Data:
Färg: olika nyanser av vitt
Antal lysdioder: 582
Ljusfärg: 6000K
Livslängd: ≥ 50 000 timmar
Effekt: 40W
Inspänning: 220-240V
Strömförsörjning: 24V/4A
Garanti: 12 månader