logo_beauty9

Beautymaskin Nålfri fettsugning + 40 kHz kavitation + RF

Pris:
9 120 kr
Exkl. moms
Art.nr:
BEBRA802
Antal:
Kommentar till butiken:
Pris inkl. Frakt
Leveranstid: 6-8 dagar

8 kg
Letar du efter en professionell apparat för nålfri fettsugning? Vi erbjuder dig en modern enhet.
Många kunder letar efter icke-invasiva viktminskningsmetoder som garanterar mätbara effekter, t.ex. B. en smal och attraktiv figur. Den nållösa kosmetiska fettsugningsanordningen ger inte bara utmärkta resultat inom kroppsmodellering, utan utför även ultraljudskavitation och RF-behandlingar.
Enheten är utrustad med fem huvuden. En för att utföra vakuummassage med RF, tre för enbart radiofrekvens och en för ultraljudskavitation vid 40 kHz

Funktioner:
- Lymfdränage av bindväven,
- hudföryngring, stimulerar kollagenproduktionen,
-nålfri huduppstramning av ansikte, hals och kropp,
- ökat blod- och lymfflöde,
-minskning av fettceller,
- eliminering av celluliter,
- kroppsformning,
-hudstramning,
- Stimulerar cellutbyte och återställer korrekt ämnesomsättning.


Ultraljudskavitation är en icke-invasiv och smärtfri metod för kroppskonturering. Behandlingen minskar synbart fettvävnaden på mage, lår, rumpa, höfter och armar. Ultraljudskavitation är ett alternativ till fettsugning och kallas därför icke-invasiv fettsugning eller lipolys.
Behandlingen rekommenderas för personer som vill banta sin figur utan operation.
Resultaten av ultraljudskavitation är synliga efter den första behandlingen (40-50 minuter) och är mycket tillfredsställande. Beroende på patient rekommenderas 10 till 15 sessioner med 5-6 dagars intervall. Efter avslutad behandling rekommenderas att upprepa behandlingen en gång om året. Ultraljudsvågor skapar tryck- och temperaturförändringar i fettvävnadsceller. Vågverkan skapar vibrerande "mikrobubblor" i fettvävnaden som bryter ner triglycerider till diacylglycerider. De senare absorberas i flytande tillstånd av lymfsystemet och utsöndras i urinen.


Enheten ger resultat som är mycket effektiva ur både fysiologisk och estetisk synvinkel. Effekten efter applicering beror dock på patientens individuella morfologi, fysiologi och matvanor.
Varje behandling varar cirka 20-45 minuter och den rekommenderade frekvensen är 2-3 gånger per vecka, därefter 1-2 gånger per månad. Kroppen utsätts för mekanisk massage med ett huvud som fungerar i samband med undertryck.
rekommendationer
För att uppnå önskad effekt rekommenderas det att utföra 10 till 20 behandlingar.
En serie behandlingar bör utföras vid en lämplig schemalagd tidpunkt: 2-3 gånger i veckan och efterföljande underhållsbehandlingar 1-2 gånger i månaden;
För att uppnå optimal dräneringseffekt rekommenderas det att konsumera 2,5 liter vätska - icke-kolsyrat mineralvatten, örtte, frukt- och grönsaksjuice;
Rätt vald näring och fysisk rehabilitering hjälper till att uppnå snabbare och mer bestående resultat.


Teknisk data:
40 kHz kavitationshuvudets diameter: 70 mm,
Kavitationsarbetstid 1-60 min,
HF-huvudets diameter: 50 mm, 60 mm, 80 mm,
Lipo+RF-huvuddiameter: 80 mm,
RF-vågsfrekvens: 1 MHz,
RF-vågintensitet: 1-17 W/cm2,
RF-vågtyp: bipolär,
CE-certifikat,
Strömförsörjning: 230V,
Strömförbrukning: 100W,
Enhetens mått: 45x36x26cm,
Förpackningsmått: 47x30x40cm,
Vikt: 8 kg,