logo_beauty9

3-1 Mikro+Sono+Hot-Cold

Pris:
2 320 kr
Exkl. moms
Art.nr:
beBN-07
Antal:
Kommentar till butiken:
Pris inkl. Frakt
Leveranstid: 6-8 dagar


3in1 Diamond Microdermabrasion -enhet
Behandlingar: diamantmikrodermabrasion, ultraljud (ultraljud) och Hot Cold Hammer.

Microdermabrasion är den mest populära metoden för mekanisk avskalning av stratum corneum. Det möjliggör steg-för-steg, helt kontrollerad nötning av epidermis i önskad grad, med hänsyn till individuella behov. Avlägsnande av ytskikten i epidermis stimulerar produktionen av elastin och kollagen och påskyndar de naturliga processerna för vävnadsregenerering. Efter behandlingen är huden mjukare, mer strålande och mer elastisk. Effekten är redan synlig efter den första behandlingen. Dessutom minskar mikrodermabrasion även djupa rynkor, minskar ärr och minimerar förstorade porer och eventuell missfärgning.
Setet innehåller 2 fjädrar, 8 diamantspetsar och en slät massagespets.

Ultraljud (ultraljud)
Nu kan din salong erbjuda mesoterapi utförd på en av de bästa maskinerna på marknaden. Behandlingen regenererar huden, eliminerar rynkor och stimulerar aktivt kollagenproduktion. Ultrasonofores stimulerar effektivt hudens naturliga regenereringsprocesser. Ultraljud stramar upp huden och får den att se yngre och friskare ut.
Varmt kallt

Det moderna "varmkalla" huvudet minskar snabbt och effektivt rodnad i huden, slätar ut rynkor, återskapar sprickor och hjälper till att strama ut vidgade blodkärl. Det aktiverar celler, förbättrar blodcirkulationen och "lugnar" inflammation i kroppen.

Tekniska specifikationer:
Pumpeffekt: 68cmHg
Ultraljudsfrekvens: 1 MHz
Strömförsörjning: 220V
Strömförbrukning: 110W
Vikt: 6,5 kg
Enhetens mått: 34,5x29x15cm
Förpackningsmått: 37x36x29cm