logo_beauty9

Behandlingsbänk NICO med 300G Rotation 4 Motorer

Pris:
55 040 kr
Exkl. moms
Art.nr:
KPL F
Antal:
Kommentar till butiken:
Pris inkl. Frakt
Leveranstid: 12 - 16 dagar

Nico vridbar Kosmetikbänk
Behandlingsstolen Nico är en helt ny version av en skönhetsstol som utrustats med nya funktioner. Dessutom har Nico 4 elektriska ställdon som säkerställer enkel och bekväm justering.

Behandlingsstolen NICO består av en speciell klädsel av högsta kvalitet, graden av nötning är 300 000 cykler. Klädseln är nötningsbeständig, smutsavvisande och absorberar inte blod under behandlingar. Dessutom är klädseln resistent mot UV-strålning och låga temperaturer.


Justeringsmöjligheter för behandlingsstolen:
- höjd justering,
- ryggstödsjustering,
- fotstödsjustering,
- Justering av vaggan.Tandläkarstolen Niko F har en återställningsknapp som gör att stolen kan återgå till sittande (utgångsläge). Dessutom har den nya Nico-modellen förbättrats med en "minne"-funktion som låter dig programmera de positioner du använder oftast.

Fotkontrollpanelen och den inbyggda panelen är upplysta. Den valda färgen kan programmeras.

Stolen styrs via knappar på vardera sidan av basen, som är lämpliga för manövrering med ben. Dessutom sitter knapparna även på sidan av sätet, på baksidan av ryggstödet och på fotstödet. Handhållen fjärrkontroll ingår.

Behandlingsstolens armstöd kan snabbt tas bort eller vridas 190 grader. Efter att ha dragit ut armstöden har vi inga problem med utstickande stift.

Nackstödet kan justeras manuellt i höjdled, och det har även ett ansiktshål som gör att kroppsbehandlingar kan utföras. Kosmetikstolen Nico är försedd med en dyna under huvudet som fästs.

Stolens fotstöd är utdragbart, så att du snabbt kan förlänga benstödsdelen.

Den mjuka och bekväma klädseln på bordet gör att patienten kan slappna av helt och sätta sig i händerna på proffs utan rädsla. Materialet som används är konstläder av hög kvalitet, som är lätt att rengöra och erbjuder full komfort.

På grund av stolsramens stabila pelare är konstruktionen lämplig för en lastkapacitet på ca 200 kg.

Behandlingsstolen Nico har en rotationsfunktion - 300 grader

   *Observera att kosmetikbänken inte är lämpliga för att utföra klassisk massage på grund av sin konstruktion.

Sittbredd: 62 cm
Total bredd med armstöd: 82 cm
Sittdjup: 45 cm
Stolhöjd: 58-89 cm
Maxhöjd med vagga: 112 cm
Ligglängd: 187-209 cm
Basyta: 98 x 63 cm
*Parametrar kan innehålla mindre skillnader: felfrekvensen är 2 %